A Döndi Duó és Roli énekelve buzdítanak Tiszabő lakóit, hogy szavazzanak Bíró Zoltánra

A Döndi Duó és Roli egy dallal arra kér minden tiszabőit, hogy támogassák Bíró Zoltánt, akit a legjobb polgármesterjelöltnek tartanak.

A választási időszakban gyakran fordulnak elő különféle módszerek a szavazók megnyerésére, és a zenei aláfestés sem ritka eszköz. A Döndi Duó és Roli a "Tiszabőre - Bíró Zoltán (Eljött megint a választási év)" című számukban éneklik: „Megkérünk minden tiszabőit, szavazzoon a Bíró Zoltánra, ő a leegjooooobb polgármester jelööööölt”.

A dal további részében a Fidesz polgármesterjelöltjét, Bíró Zoltánt méltatják: „Eeeljött megint a választási év, fiiideszes polgármesterjelööölt, Bíró Zoltán, te vagy a nyerőőő! A zenészek neked húzzák, azt ééneklik, hogy te vagy a nyerőőő, teee vagy a király, Bíró Zoli a kirááááááály.”. A könnyen megjegyezhető szöveg és a szuper ritmusok hozzájárulhatnak a választási kampány hangulatának emeléséhez.

A bulis slágert az előadók a hivatalos YouTube-csatornájukra töltötték fel nemrégiben, éppen megfelelő időzítéssel, hiszen még pár nappal a majális őrülete előtt, még a hét elején publikálták. A dal ritmusa Kis Grófo "No roxa áj" című örökzöldjének ütemére épül, és az üzenetet többször is megismétlik, hogy igazán kihangsúlyozzák, kire kell majd szavazni a tiszabőieknek.

Az önkormányzat honlapja alapján az említett Bíró Zoltán jelenleg a község társadalmi megbízatású alpolgármestere.