Csaknem 30 év után kap folytatást a Netflixen Adam Sandler vígjátéka

Adam Sandler főszereplésével kap folytatást a Happy, a flúgos golfos című vígjáték, amelyet a Netflix streamingszolgáltató készít el.

A Happy, a flúgos golfos című vígjáték folytatását hivatalosan is megerősítették, és ismét Adam Sandler alakítja majd a főszereplő Happy Gilmore karakterét. A 1996-ban bemutatott eredeti film Dennis Dugan rendezésében készült, és Adam Sandler nemcsak a főszerepet töltötte be, hanem társ-forgatókönyvíróként is közreműködött. Az alkotás világszerte több mint 41 millió dolláros bevételt ért el.

A folytatásról már korábban, márciusban is szó esett, amikor Christopher McDonald, aki a Shootert alakította, elmondta, hogy Adam Sandler megmutatta neki a Happy, a flúgos golfos 2. forgatókönyvének első vázlatát, amit ő fantasztikusnak talált. Az eredeti filmet az Universal Pictures készítette, és a történet egy indulatkezelési problémákkal küzdő sportolóról szólt, aki profi hokis szeretne lenni, de végül golftehetségét felfedezve sikereket ér el ebben a sportágban. A célja, hogy pénzt nyerjen, és visszaszerezze nagymamája házát, miközben egy arrogáns profi golfozóval, Shooter McGavinnel is szembeszáll. A vígjátékban Adam Sandler mellett Christopher McDonald, Julie Bowen és Carl Weathers is szerepelt.