Két autós megúszta a balesetet az M0-áson

Két gépjármű ütközött az M0-s autóúton, miután vízátfolyáson csúszott meg és a szalagkorlátnak ütközött. A balesetek során a járművezetők könnyű sérüléseket szenvedtek, ami nagy szerencsének számít.

Az eset az M0-ás autópálya 4-es kilométerkövénél történt, ahol egy Audi több mint 100 km/h sebességgel csapódott a szalagkorlátnak, mindössze 50 centiméterre egy kamionmentő járművétől, amely egy korábbi baleset helyszínén tartózkodott. A vízátfolyás miatt a megcsúszó autó zaját nem lehetett észlelni.

A Kamionmentők az RTL Híradó információi szerint egy előző baleset miatt álltak meg az út szélén, ahol egy Peugeot is megcsúszott a vízen, majd a sávok közötti területre, a szalagkorlátok közé csapódott. A baleset után a Közútkezelő munkatársai a térfigyelő kamera felvételei alapján azonnal hozzáláttak a sávok lezárásához, a mentők és a rendőrök kiérkezése előtt.

Az RTL információi szerint az Audiban egy idős osztrák férfi utazott, míg a korábban balesetet szenvedett Peugeot-ban egy román család, apa és fia tartózkodott. Mindkét sofőrrel szemben eljárás indult.