Megvan a kormánypártok újbudai polgármesterjelöltje

Király Nóra a Fidesz-KDNP színeiben készül megmérettetni magát az újbudai polgármesteri címért a június 9-i önkormányzati választásokon.

Király Nóra, aki hosszú évek óta aktív résztvevője Újbuda közéletének, bejelentette, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjeként indul a kerület polgármesteri posztjáért. "Örömmel szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a június 9-i önkormányzati választásokon polgármesterjelöltként indulok a FIDESZ-KDNP színeiben" – mondta Király Nóra.

Király Nóra Újbuda mélyen gyökerező lakójaként és a közélet aktív szereplőjeként mutatkozik be. "Születésem óta élek Budapest legnagyobb kerületében, 22 éve vagyok aktív résztvevője a közéletnek. Önkormányzati képviselőként 13, míg alpolgármesterként 5 évig töltöttem be hivatalos pozíciót Újbudán. Az elmúlt években civil szervezetek alapítójaként és vezetőjeként dolgoztam szeretett városrészünkért" – írja a jelölt.

A jelölt szerint Újbuda nem csupán lakóhely számára, hanem az otthona, ahol felnőtt, és ahol gyermekei is megszülettek. Király Nóra hangsúlyozza, hogy tisztában van a kerület előtt álló kihívásokkal és problémákkal.

Király Nóra elkötelezettségét fejezi ki Újbuda iránt, és arra törekszik, hogy a választópolgárok bizalmát elnyerve, polgármesterként folytathassa a kerület fejlesztését. "Már most is egy szebb, tisztább, zöldebb, élhetőbb Újbudáért dolgozom, és remélem, hogy a választópolgároktól megkapom a bizalmat arra, hogy ezt polgármesterként folytathassam" – tette hozzá.