Autótolvaj visszaadta a hamvakat, de az autót megtartotta

Larry Carter Jr. még mindig nem hiszi el, hogy ellopták az autóját, egy 2023-as limitált kiadású Dodge Charger SRT Hellcat Redeye Jailbreaket, amelyet anyja emlékére vásárolt.

A floridai férfi szerint a tolvajok valószínűleg betörték az egyik ablakot, és így gurították el az autót otthona közeléből, mivel ha ott indították volna be, felébredt volna a zajra. A kocsi hátsó szélvédőjén egy felirat áll: „Szeretettel emlékezve Lorena Leonardra”, Carter anyjára, aki 2019-ben hunyt el.

Carter a helyi WFLA tévécsatornának elmondta, hogy szülei jelentették számára a világot, és elvesztésük után úgy érezte, senkije sincs. Az autóban tartotta anyja hamvainak egy részét is, amelyeket a tolvajok szintén elvittek.

A férfi, miután észrevette az autó eltűnését, azonnal értesítette a rendőrséget. Másnap pedig arról tájékoztatta őket, hogy anyja hamvait visszakapták; valaki az éjszaka folyamán a postaládájára akasztotta. Carter reméli, hogy a hamvakat tartalmazó dobozon lévő ujjlenyomatok segíthetnek az autótolvaj felkutatásában, és bár az autó még mindig nincs meg, megkönnyebbült, hogy legalább anyja hamvait visszaszerezte.

Carter szerint a tolvaj cselekedete arról tanúskodik, hogy jó szíve van.