Valkusz Milán az X-Faktor új mentora

Valkusz Milán csatlakozott az X-Faktor idei évadának mentorcsapatához, ami nem zavarja Marics Petit, aki a TV2-nél dolgozik, míg Valkusz az RTL-hez igazolt.

Hétfő hajnalban vált ismertté, hogy Valkusz Milán az RTL Klub X-Faktor című műsorának mentorai között foglal helyet. Az énekes-dalszerző korábban a TV2 műsoraiban szerepelt, ahol zenésztársa, Marics Peti jelenleg is aktív. Valkusz Milán és Marics Peti barátsága és együttműködése ellenére sem jelent problémát számukra, hogy különböző csatornáknál dolgoznak.

Valkusz Milán elmondta, hogy Marics Peti örömmel fogadta a hírt mentor szerepéről, és érdeklődött a forgatások időpontjai felől, hogy össze tudják-e hangolni a közös munkáikat. Marics Peti, aki már tapasztalatot szerzett zsűrizés terén, tanácsokkal is ellátja majd Valkuszt.

Marics Peti a Borsnak nyilatkozva kifejtette, hogy bár mint duó alakultak meg, mégsem járnak mindenütt együtt, hiszen külön személyiségek, és az életükben eltérő lehetőségek adódnak. Büszkeségét fejezte ki Valkusz Milán iránt, és kíváncsian várja, milyen eredményeket ér majd el mentorálásával.

Marics Peti hozzátette, hogy Valkusz Milán számos sikeres produceri munkában vett részt, és jó ötletei, valamint energikus személyisége miatt nem aggódik amiatt, hogy hogyan fog teljesíteni az X-Faktorban. A ValMar duó énekese kiemelte, hogy a sok közös projekt ellenére, megesik, hogy néha más lehetőségeket sodor eléjük az élet, és hogy "Nagyon szoros a barátságunk, számtalan projektet együtt csinálunk, de az életünkben vannak olyan helyzetek, amikor ő ilyen lehetőséget kap, én pedig másfélét. Szerintem még a testvéreket sem kötik ennyire össze, mint minket" - mesélte Peti.

Marics Peti, aki Majka távozása után, most a Zsákbamacska új évadában lesz majd műsorvezető, T. Danny, Szente Vajk, Pető Brúnó, Kárpáti Rebeka, valamint Stana Alexandra oldalán. Stana Alexandra, aki szingliként élvezi a munkáját és a személyes életét, elárulta, hogy a Dancing with the Stars következő szériájában szívesen táncolna Pető Brúnóval, akivel a Zsákbamacska műsorban már jól megismerték egymást.