Kim Kardashian új frizurája felkavarja a kedélyeket

Kim Kardashian legújabb Instagram posztjában merész frizuraváltással lepte meg követőit, ám a vélemények megoszlanak a rózsaszínre színezett rövid haját illetően.

A valóságshow-sztár fekete szerelésben és rózsaszín rövid hajjal tűnt fel a közösségi médiában, ami azonnal reakciókat váltott ki a rajongók körében. Sokan hasonlították össze Kim új megjelenését Kanye West új feleségének, Bianca Censorinak a stílusával, aki szintén nemrég váltott hasonló frizurára. A kommentelők közül többen is humoros megjegyzéseket tettek:

„Ahogy a Censori nagykönyvben meg van írva.”

„Nem tudom eldönteni, hogy ez Kanye régi vagy új felesége.”

„Kimberly, ez micsoda?”

„Kim Censori.”

Egyesek még Megan Foxhoz is hasonlították a négygyermekes édesanyát, aki szintén ismert színes hajkoronájáról. Az egyik kommentelő még Censori áttetsző nylon alapú öltözeteire is célzott, amelyek hírhedtté váltak:

„Úgy néz ki, mint Kanye új nője, csak az áttetsző nylon hiányzik róla”.

Kim Kardashian Instagram-bejegyzése így ismét bebizonyította, hogy a híresség megosztó megjelenése mindig képes felkavarni a közvéleményt. Azonban nem ez az első alkalom, hogy Kim Kardashian neve összefüggésbe kerül egy vitatott eljárással. 2013-ban még ő is megosztott egy szelfit a vámpírterápia kezelése után, de néhány évvel később már azt írta a weboldalán, hogy soha többé nem veti magát még egyszer a beavatkozás alá, mivel "nagyon durva és fájdalmas" volt számára.

A vámpírterápia, más néven PRP, veszélyeire nemrégiben egy jelentés is felhívta a figyelmet, amely szerint legalább három nő fertőződött meg HIV-vel egy új-mexikói gyógyfürdőben a kezelések során. A gyógyfürdő nem rendelkezett engedéllyel, és a szépészeti beavatkozáshoz szükséges eszközöket sem megfelelő higiéniai körülmények között tárolták. A jelentés szerint a felcímkézetlen fiolákat és orvosi injekciós készítményeket egy konyhai hűtőszekrényben tartották élelmiszerek mellett, valamint a fiókokban és a pultokon szétszórva hevertek a csomagolatlan fecskendők. A vérampullák némelyikén az újrafelhasználás jelei is látszódtak. Az esetek nyomán a fürdőt 2018 végén bezárták, és a korábbi tulajdonosa, Maria de Lourdes Ramos De Ruiz három és fél éves börtönbüntetését tölti.