Az Uber nagylelkű ajánlattal csábítja a sofőröket

Az Uber, mely nyolc évvel ezelőtt hagyta el Budapestet, most új formában és extra juttatásokkal tér vissza a magyar piacra. A cég kora nyári magyarországi újraindulását tervezi, és már most jelentős érdeklődést tapasztal a sofőrök részéről.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével az Uber hamarosan újra megjelenik a magyar fővárosban. A Portfolio által készített interjúban Kardos Eszter, az Uber magyarországi vezetője és Reich Ádám, az F Mobilitás Kft. ügyvezetője beszélt a tervekről. A vállalat kora nyári indulást tervez, és céljuk, hogy idén több mint ezer sofőrt vonjanak be a rendszerbe.

Az Uber arra számít, hogy az induláskor nagy lesz a kereslet a szolgáltatásaik iránt, ezért fontos számukra, hogy elegendő sofőrt toborozzanak. A következő napokban egy átfogó információs csomagot is közzétesznek, hogy a sofőrök minden szükséges információval rendelkezzenek.

Reich Ádám kiemelte, hogy az elsők között csatlakozó sofőrök számíthatnak a legtöbb előnyre. Nemcsak jutalékban részesülnek az első három hónapban, hanem egyéb jelentős juttatásokban is, továbbá bónuszban részesülnek azok, akik más sofőröket is meggyőznek a csatlakozásról.

A sofőrök az uber.com oldalon és az Uber alkalmazásban regisztrálhatnak, ez a lehetőség napokon belül elérhetővé válik. Kardos Eszter hozzátette, hogy az Uber 2016-os magyarországi kivonulása óta új vezérigazgatót neveztek ki, Dara Khosrowshahi személyében, aki az üzlet minden területét átalakította. Az Uber most már a taxisokkal is együttműködik, és Budapest a 33 nagy világváros után csatlakozik ehhez a kezdeményezéshez.