Balesetek és karbantartás miatt akadozik a közlekedés az M0-s autóúton

Két autó ütközött össze az M0-s autóút déli szektorában, az M7-es autópálya csomópontjában, emiatt csak egy sávon halad a forgalom a 3-as kilométernél. Az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Hárosi Duna-hídon végzett karbantartási munkák következtében pedig csaknem 10 kilométeres torlódás alakult ki.

Az M0-s autóút déli szektorában történt baleset következtében a járművek csak lépésben tudnak haladni az M7-es autópálya csomópontjában. A balesetben érintett két személyautó miatt a 3-as kilométernél az út csak egy sávon járható.

A forgalmi helyzetet tovább nehezíti, hogy az M0-s autóút ellenkező oldalán, az M1-es autópálya felé vezető irányban, a Hárosi Duna-hídon karbantartási munkálatokat végeznek. Emiatt a belső két sáv lezárásra került, és a torlódás hossza eléri a közel 10 kilométert.

Egy másik incidens is akadályozza a közlekedést: az 5-ös főút csomópontjában egy kamion és egy kisteherautó karambolozott. A baleset a 26-os kilométernél történt, ahol jelenleg csak a külső sáv használható, és több kilométeres torlódás alakult ki.

Az Útinform tájékoztatása szerint a balesetek és a karbantartási munkák miatt az érintett útszakaszokon jelentős torlódásokra kell számítani.