Mint arról a frisshirek.hu is korábban már beszámolt, az Egerszegi Adventen a minden korábbinál több fényfüzér, hangulatvilágítás és homlokzati fényfestés igazán lélekemelő hangulatot varázsolt Zalaegerszegre. Néhány nap még a karácsonyvárás jegyében telik, de az év legszebb ünnepe után is várják a kikapcsololódni vágyó helyieket és az ország más pontjairól érkező vendégeket is. 

Minden eddiginél több fény fogadja az Egerszegi Advent látogatóit.

A Dísz tér mellett ezúttal két új városi helyszín is bekapcsolódott az Egerszegi Advent programkínálatába. A Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piac, illetve a Vizslaparkban működő Piknik és annak környezete ugyancsak ünnepi díszbe öltözött.

A Dísz téri szökőkút fedett, fűtött terasszá vált.

Karácsonyig érdemes még megmerítkezni a fényben fürdőző miliőben, de – mint azt Balaicz Zoltán polgármester elmondta – a negyedik adventi gyertya meggyújtását követő hétköznapokon is számtalan programmal várják az ifjabb és idősebb korosztályt egyaránt.

Új világító selfie pontnál készülhetnek varázslatos fotók.

A Dísz téren a jégpálya december 31-én is fogadja a korizókat, majd az új évben is, január 2. és 7. között. A Mindszentyneumban a téli szünidei matiné kínál elfoglaltságot, mesével, zenés, táncos, játékos produkciókkal fogadják a családokat, a Göcseji Tudásközpont repertoárjában kézműves foglalkozások is szerepelnek.

                         

A jégpálya karácsony után is várja a korcsolyázni vágyókat.

Az év utolsó napján a belvárosba érkezők zenével, tánccal, fényjátékkal és lézershow-val búcsúzhatnak 2023-tól és köszönthetik 2024-et, tájékoztatott a város első embere, aki ez úton is minden kedves olvasónak áldott karácsonyt, békés, boldog új esztendőt, mindenekelőtt pedig jó egészséget kíván.

           

A város karácsonyfája is csodás fényekkel gyönyörködtet az Egerszegi Adventen.

Fotók: Seres Péter