Hajdú Péter újabb repülőútja késéssel és egy furcsa találkozással zárult

Hajdú Péter ismét kellemetlen helyzetbe került a légi közlekedés során, ezúttal a franciaországi Nizzából hazatérve több órás, sőt több mint 16 órás késéssel szembesült, ráadásul egy ittas utastárs összekeverte őt Puzsér Róberttel.

A televíziós személyiség, Hajdú Péter nem először találkozik problémákkal, amikor repülővel utazik. A kiutazás során is késéssel kellett megküzdenie, de a hazatérés sem alakult zökkenőmentesen. A franciaországi Nizzából Budapestre tartó Wizz Air járatuk meghibásodása miatt több órás, majd végül több mint 16 órás várakozásra kényszerült a repülőtéren. A történtekről közösségi oldalán számolt be a közönségének.

Nem Hajdú az egyetlen híresség, aki a közelmúltban nehézségekbe ütközött a légi közlekedés terén. Korda György, Kökény Attila és Lotfi Begi is hasonló helyzetbe kerültek fellépéseik során. Hajdú mostani esetében a tervezett időpontnál későbbi indulásra számított, de még ez sem biztos, további késedelem is előfordulhat.

Az eseményeket fokozta egy ittas magyar férfi, aki a repülőtéren megközelítette Hajdút, és összetévesztette őt Puzsér Róberttel. A férfi egy különös kérdéssel fordult hozzá: "Helló, Puzsér úr, mikor leszel önkényes?" Hajdú ezt az érdekes találkozót is megosztotta követőivel egy Instagram-sztoriban, amely hétfő este 7 óráig volt elérhető.

A várakozás ellenére Hajdú és a többi utas reménykedik, hogy a késés nem hosszabbodik tovább, és mihamarabb felszállhatnak a Budapestre tartó járattal. Azonban Hajdú Péter legújabb közösségi média bejegyzése szerint a gép nem indult el az ígért időben, az utasok egyre ingerültebbek lettek, és végül Nizzában kellett tölteniük az éjszakát. A Wizz Air tájékoztatása szerint a járat másnap reggel 9 óra 40 perckor indulhatott el. Hajdú a helyzetet "embertelennek" nevezte, és kritizálta a légitársaságot azért, hogy az utasoknak maguknak kellett szállást keresniük, bár a költségeket a Wizz Air állta.