Krausz Gábor wakeboard kalandjai

A közismert séf, Krausz Gábor wakeboardozásba kezdett, és első próbálkozásai komoly derültséget okoztak a közönség körében.

Krausz Gábor, a Séfek séfe műsorából ismert sztárséf, aki korábban a Dancing with the Stars táncversenyen is megmutatta tehetségét, nemrégiben új kihívás elé nézett. A séf, aki a táncparketten Mikes Anna táncpartnerével az igaz szerelmet is megtalálta és az évadot is megnyerte, most a wakeboardozás világába csöppent bele. Krausz és párja, Mikes Anna, aki egyben mesterdiplomás tánctanár is, már együtt élnek, és közös nyaralásuk során Szicíliát járták be. Az utazás során nem riadtak vissza az extrém kalandoktól sem, hiszen részt vettek az Ázsia Expressz című reality show forgatásán is.

A séf a Lupa-tavon tette próbára magát a wakeboardozás terén, ahol első próbálkozása nem volt zökkenőmentes. Krausz Gábor Instagram-oldalán osztotta meg élményeit, ahol elmondta, hogy bár az első próbálkozás 30 perc szenvedéssel és nevetéssel telt, végül sikerült teljesítenie az első teljes kört. A séf hozzátette, hogy bár karját alig érezte, tervezi, hogy még visszatér a sportághoz.

Krausz Gábor tehát ismét bebizonyította, hogy képes új területeken is kipróbálni magát, még ha azok nem is állnak közel hozzá. A séf kalandvágya és kitartása újabb szórakoztató pillanatokat szül, amelyeket követői nagy örömmel követnek nyomon.