Horváth Tamás drasztikus fogyása a Sztárboxnak köszönhetően

Az énekes, Horváth Tamás, aki hónapok óta keményen készül a Sztárbox műsorra, több mint 15 kilót fogyott, amit közösségi oldalán előtte-utána fotókkal is megörökített.

Az RTL szerda délelőtt adott ki közleményt, amelyben bejelentették, kik vesznek részt a Sztárbox idei évadának új, férfi könnyűsúly-súlycsoportjában. Horváth Tamás, a Csillag születik egykori versenyzője is a ringbe száll, aki már a tavalyi Sztárbox-döntőn eldöntötte, hogy nem riad vissza a kihívástól.

Horváth elmondása szerint sosem volt „bunyós gyerek”, de titokban még a saját koncertjein is gyakorolta az ütéseket, napi két edzés mellett. A Meggyfa című dal előadója már hónapok óta készül a versenyre, és az eredmények már szemmel láthatóak. Az énekes több mint 15 kilót fogyott, amit előtte-utána fotókkal is dokumentált.

Horváth a közösségi oldalán megosztott egy bejegyzést, amelyben így fogalmazott: "Az elmúlt hónapok munkája... Boksz, diéta, akarat, kitartás. A baloldali képen 94 kiló felett voltam. A jobboldali képen már 79 alatt! Ez már önmagában győzelem számomra, s még messze a cél, de szívvel lélekkel fogok küzdeni az övért. Erős lélek, mint az acél! Köszönöm a családomnak, hogy mindenben támogatnak ezen az úton! Köszönöm az edzőmnek Dobrádi Zsoltnak, hogy megmutatta milyen csodálatos sport az ökölvívás, s hogy rátaláltam egy újabb szenvedélyemre!”.