Kulcsár Edina szőkére váltana G.w.M kedvéért?

Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő, elgondolkodott azon, hogy ismét szőke hajra váltson, hogy férje, G.w.M kedvében járjon. A pár kapcsolata rendkívül boldog, hiszen már a harmadik közös gyermeküket várják. Edina egy Instagram-sztoriban osztotta meg, hogy bár a kapcsolatuk gyorsan haladt, még nem ismerhették meg egymást teljes mértékben.

Kulcsár Edina viccesen mesélte el, hogy férje szerint neki szőke hajjal tetszett a legjobban, ami meglepte őt, mivel nemrég tért vissza a barna hajszínhez. „A férjem közli, hogy neki szőke hajjal tetszettem a legjobban... És ezt ugye azután mondja, hogy végre visszaállítottam a barna hajszínem” – írta a posztjában.

A Borsnak adott nyilatkozatában Kulcsár elárulta, hogy még fontolgatja a szőkülést, mivel a hír még friss számára. „Még gondolkozom rajta, még én sem tudom, mert túl friss az információ. Én barna hajjal érzem magam a legjobban, de mint minden jó feleség, a férjének szeretne tetszeni, úgyhogy átgondolom, hogy újra szőke legyek-e” – mondta. Hozzátette, hogy már a várandóssága harmadik trimeszterében jár, tehát hamarosan érkezik a kisbaba.

Hamarosan újra szülők lesznek

A sztárpárnak egyébként hamarosan megszületik a harmadik közös gyermekük, ám azt egyelőre nem árulták el, milyen nevet kap a kisfiú. Az első közös kislányuk, Amara tavaly látta meg a napvilágot. A hamarosan születendő pici a pár hatodik gyermeke lesz, ugyanis Edinának és G.w.M-nek is van már két-két gyermeke előző házasságaikból.