Billie Eilish harapásnyomokkal és zúzódásokkal sokkolta a rajongóit

Billie Eilish énekesnő vasárnap közzétett Instagram-posztja aggodalmat váltott ki a rajongói körében, miután a képeken harapásnyomok és zúzódások látszottak az alkarján. A kétszeres Oscar-díjas, kilencszeres Grammy-díjas és kétszeres Golden Globe-díjas amerikai énekesnő nem adott magyarázatot a sérülésekre, de jelezte, hogy jól érzi magát és az amerikai függetlenség napját ünnepelte.

A DailyMail szerint Eilish több fotót is megosztott a július 4-i tevékenységeiről, amelyeken kör alakú nyomok és zúzódások láthatók az alkarján. Az énekesnő 119 millió követője számára meglepő lehetett a látvány, de Eilish két tűzijáték emojival jelezte, hogy továbbra is kirobbanó formában van.

Az Amerikai Egyesült Államokban július negyedike a függetlenség napja, amikor az amerikaiak 1776-ban kihirdetett függetlenségi nyilatkozatukat ünneplik. Ezen a napon szerte az országban parádékat és mulatságokat rendeznek, melyeket tűzijátékokkal koronáznak meg.

Billie Eilish korábban Lana Del Reynek elárulta, hogy nem szeret szerelmesnek lenni, mert a szerelem olyan érzelmeket hoz felszínre benne, amelyeket nehezen kezel. Az énekesnő szerint a szerelemnek különböző változatai vannak, és lehetséges szerelmesnek lenni anélkül, hogy mély érzelmek lennének jelen.