Hétéves kislányt molesztált a sógornő fia Miskolcon

Egy hétéves kislány utcára rohant segítségért, miután a sógornőjének fia szexuális erőszakot próbált vele elkövetni Miskolcon. A Miskolci Járásbíróság letartóztatta a fiatal férfit, aki a vádak szerint ráfeküdt a gyermekre és szexuális cselekményt akart vele végrehajtani.

A Miskolci Törvényszék közleménye alapján az eset tavaly májusban történt, amikor egy szendrői édesanya a kórházba látogatott, és a gyerekeit a sógornőjére bízta. A sógornő fia, aki a gyerekek felügyeletével volt megbízva, kihasználta az alkalmat, amikor az anyja elaludt a másik gyermekkel.

A közlemény szerint a férfi áthívta a kislányt egy másik szobába, ahol ráfeküdt és megpróbálta szexuális cselekményt végezni vele, miközben csokoládéval kecsegtette. A kislány azonban ellenállt, eltolta magától a támadót és kiszaladt az utcára, ahol segítséget kért egy ismerős felnőttől.

A gyanúsított férfi nem jelent meg a hatóságok idézésére, és mivel a tanúk a gyanúsított ismeretségi és rokoni köréből kerülnek ki, fennáll a veszélye annak, hogy befolyásolják őket. Emiatt a bíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását. A döntés ellen a gyanúsított fellebbezett, így a végzés még nem jogerős.