NAVIGATOR tőkebevonás: újabb lépés a növekedés felé

Hazai intézményi befektetők részvételével újabb tőkebevonást hajtott végre a NAVIGATOR Investments, 120 millió forint értékben, új törzsrészvények zártkörű forgalomba hozatalával.

A társaság által kibocsátott új törzsrészvények darabszáma 1 600 000 darab, melyeket 75 forintos kibocsátási értékkel hoztak forgalomba, így a törzsrészvények összes száma 43 990 389 darabra nőtt.

Jutasi Zoltán, a NAVIGATOR Investments igazgatóságának elnöke és a NAVIGATOR Csoport alapítója büszkén nyilatkozott a befektetői kör bővüléséről. Hangsúlyozta, hogy a céljuk az aktív akvizíciós stratégia folytatása és a generációváltási problémákra való megoldások nyújtása egy magas hozzáadott értékű ipari szegmensben, miközben az innovatív gyártási tevékenységet hatékonyabban működtetik.

Pallag Róbert, a NAVIGATOR befektetési és üzletfejlesztési igazgatója kiemelte, hogy az idei év során már harmadszor sikerült forrást bevonniuk, és a részvények növekvő likviditása is azt mutatja, hogy egyre több befektető szavaz bizalmat a társaság tevékenységének és jövőképének.

Fontos megjegyezni, hogy a jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak.