João Palhinha a Bayern München játékosa lehet

A Bayern München megállapodott a Fulham csapatával João Palhinha átigazolásáról, a Bundesliga rekordbajnoka hamarosan bejelentheti a portugál középpályás érkezését.

A Sky Sports riporterei, mind az Egyesült Királyságban, mind Németországban, megerősítették, hogy a klubok csak apró részletek tisztázásán vannak túl, és Palhinha hamarosan a Bayern játékosa lehet. A 28 éves játékos, aki 2022 nyarán 22 millió euróért csatlakozott a londoniakhoz, két év alatt 79 tétmeccsen lépett pályára és nyolc gólt szerzett.

Palhinha már egy évvel ezelőtt is közel állt a klubváltáshoz, de akkor a Fulham nem tudott megállapodni a helyettesítéséről, így a 65 millió eurós ajánlatot visszautasították. Most azonban 51 millió euróért, további ötmillió euró bónuszok formájában kerülhet a Bayernhez, ami rekordösszeg a Fulham számára.

A középpályás a legutóbbi Európa-bajnokságon is pályára lépett, a törökök és a csehek ellen egy-egy félidőt játszott, míg Szlovénia ellen a teljes 120 percet, beleértve a tizenegyesekkel megnyert nyolcaddöntőt is.