Opus részvény-visszavásárlási programjának folytatása

Az Opus Global részvény-visszavásárlási programja keretében a múlt héten jelentős mennyiségű törzsrészvényt vásároltak vissza a tőzsdei kereskedés során.

Az Opus Global a május 13-án bejelentett részvény-visszavásárlási program keretében a múlt héten összesen 286 600 darab törzsrészvényt szerezett vissza, melynek összértéke 122 876 253 forintot tett ki. A társaság tájékoztatása szerint a 2 milliárd forintos keretösszegből még jelentős forrás áll rendelkezésre a jövőbeli tranzakciókhoz.

A részvények visszavásárlása a társaság számára lehetőséget biztosít arra, hogy növelje a részvényesi értéket, és pozitív jelzést küldjön a piac szereplőinek a vállalat iránti bizalomról. Az Opus részvényeinek árfolyama a mai napon 0,2 százalékkal emelkedett, és az év eleje óta már 13,7 százalékos pluszban van.

Fontos megjegyezni, hogy a cikkben szereplő információk nem minősülnek befektetési tanácsadásnak vagy ajánlásnak. A részvényvásárlásokkal kapcsolatos döntések meghozatala előtt mindig érdemes alapos piacelemzést végezni és szakértői véleményt kikérni.