Berki Mazsi új kihívások elé néz

Berki Mazsi, a Sztárbox győztese, hamarosan ismét ringbe száll a Hell Boxing Kings nemzetközi versenyen, és elmondása szerint az élet minden területén erősebbnek érzi magát.

Berki Mazsi, aki korábban megnyerte a Sztárbox című versenyt, hamarosan újra megmérettetésre készül. Az RTL Reggeliben beszélt arról, hogy a felkészülésre ezúttal több ideje van, és az eddigi tapasztalatai is nagyban hozzájárulnak a sikeres előkészületekhez. Elmondása szerint az előző műsorban nem vette olyan komolyan a felkészülést, de most már időben elkezdte az edzéseket.

A felkészülés során négy különböző edzővel dolgozott együtt, és bár egy forgatás miatt volt egy kis szünet, a felkészülést már újra folytatja. Berki Mazsi szerencsés helyzetben van, mivel tudatosan étkezik, így az étrendjén nem kellett jelentős változtatásokat eszközölnie.

A versenyző már tisztában van azzal is, kik lesznek az ellenfelei, és hamarosan nyilvánosságra hozzák a résztvevők listáját. Mazsi elárulta, hogy ő maga nem foglalkozott még részletesen az ellenfelekkel, ezt inkább párja végezte el.

Berki Mazsi úgy véli, hogy a tavalyi verseny csupán egy bemelegítés volt a mostanihoz képest, amely egy magasabb szintet képvisel. Hozzátette, hogy párja is elkíséri az edzésekre és folyamatosan bíztatja őt. Számára nem a pénz a legfőbb motiváció, hanem a sport iránti szeretete, és elmondása szerint a nyeremény nélkül is részt venne a versenyen.