Alec Baldwin lányának megdöbbentő vallomása

Ireland Baldwin, Alec Baldwin lánya, egy TikTok videóban osztotta meg élete egyik legmegrázóbb élményét, amely során gyerekkorában bántalmazás és erőszak áldozata lett.

A filmezzunk.hu szerint a divatmodell a videóban arról beszélt, hogy támogatni kívánja azokat a nőket, akik hasonló helyzetben vannak, de hangsúlyozta, senkit sem kötelez arra, hogy nyilvánosan beszéljen a történtekről. Ireland Baldwin elmondta, hogy tinédzserkorában eszméletlen állapotban erőszakolták meg, és ez az esemény örökre megváltoztatta az életét.

A szörnyűségekről senkinek sem beszélt, még a szüleinek, Kim Basingernek és Alec Baldwinnak sem, csupán egy kórházi nővér volt tisztában a részletekkel, aki a fiatal lányt ápolta.

Ireland Baldwin azt is elárulta, hogy a trauma következtében sokáig magában hordozta ezt a titkot, ami jelentős fájdalmat okozott neki és szeretteinek. A lány fiatalon alkohol- és gyógyszerproblémákkal küzdött, egy bántalmazó kapcsolatban találta magát, sokat bulizott, és a barátaival sem voltak a legjobb viszonyban.

Egy alkalommal terhességi tesztje pozitív eredményt mutatott, amikor akkori barátjától várandós lett, aki mellett rendkívül boldogtalan volt. A párja kijelentette, hogy sosem szeretne gyereket, így végül az abortusz mellett döntöttek.