Brooke Shields gumiklumpában tündökölt a Tony-díjátadón

A hollywoodi sztár, Brooke Shields egyedi lábbeliválasztásával hívta fel magára a figyelmet a Broadway Színház kiválóságainak járó Tony-díjak gáláján.

A New York-i Manhattanben megrendezett eseményen Shields egy sárga, flitteres koktélruhában jelent meg, amelyhez egy színben passzoló Crocs-papucsot választott. Ez a választás nem megszokott egy ilyen elegáns eseményen, ahol általában a magassarkú cipők dominálnak. Shields azonban elárulta a People magazinnak, hogy jelenleg nem tudná végigcsinálni a gálát magassarkú cipőben. A színésznő döntését egy nappal korábbi bejegyzése magyarázza, amelyben arról számolt be, hogy mindkét lábán megműtötték a nagylábujját. Ez valószínűleg indokolta a kényelmes lábbeli választását a híres vörös szőnyegen.

A díjátadón Angelina Jolie és 15 éves lánya, Vivienne Jolie-Pitt is megjelentek, akik összeöltözve, mindketten tengerzöldet viseltek: a színésznő estélyiként, Vivienne pedig nadrágként és mellényként. Shields szettje mellett az anya-lánya páros összehangolt megjelenése is emlékezetes pillanatokat szolgáltatott a gálán.