"Normálisak vagytok? Legyen mostmár elég!" - Először szólalt meg Alekosz szerelme

Először fejtette ki véleményét az Alekoszt gyalázókkal kapcsolatban az izomceleb szerelme, Noémi, aki kemény szavakkal illette azokat, akik a közösségi oldalon támadták őket.

A labdarúgó-Európa-bajnokság lázában égve Alekosz, aki jelenleg Svájcban tartózkodik, kijelentette, hogy a Magyarország-Svájc mérkőzésen Svájcot fogja támogatni. Ez a bejelentés után számos támadást váltott ki közösségi oldalán, ahol évekkel ezelőtt elhunyt édesanyját kezdték el gyalázni, és még a halálát is kívánták, valamint szerelmét, Noémit is támadások érték.

Noémi most először szólalt meg határozottan, és szembeszállt azokkal, akik elfogadhatatlan megjegyzéseket tettek közzé. "Valami újat is tudtok mondani? Annyira unalmas már ez. Ha nem mondjátok nem is veszem észre, hogy egy bazilika kilincs teremtetett az arcomra. Lelkem rendben, nem kell a kinézetemet megváltoztatni, hogy rendben legyek önmagammal. És engedtessék már meg tisztelt kommentelők, hogy azt szeressen, akit. Miért fáj ez nektek? Legyen mostmár elég. Hazugságokat ‘mondtok’, írtok hónapok óta! Mi mondtunk rátok rosszat? Véleményeztünk titeket, a párotokat, az édesanyátokat, bárkit? Mert ti a halott édesanyja mellé akarjátok eltemetni folyamatosan. Normálisak vagytok? Ti tartjátok őt bohócnak és nézzetek magatokra. A kommentjeitekre. Elkellene gondolkozni, miket írtok. Tudom, tudom. Aki kurvának megy ne lepődjön meg ha megba… De mindennek van egy határa. A saját oldalára posztolt. Nem a ti oldalatokra. Miért jöttök ide és kommenteltek? Ha nekem nem tetszik valaki, nem foglalkozom vele. A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny. Ha utálod, még érdekel!" - írta Noémi.