Két halálos áldozat egy texasi rendezvényen történt lövöldözésben

Texasban, egy Juneteenth nevű rendezvényen tömegverekedés tört ki, amely során lövöldözésbe torkollott az erőszak, két ember életét vesztette. A hatóságok még vizsgálják az eset részleteit, beleértve a lövöldözők számát is.

A Juneteenth Fesztivál egy ingyenes koncert volt, amelyet egy helyi szervezet és az önkormányzat rendezett, és számos látogatót vonzott. Az esemény a Round Rock városában található Old Settlers Parkban zajlott szombat este 11 óra körül, amikor két csoport között összetűzés alakult ki. Ebben az összecsapásban két ember vesztette életét, akik állítólag nem voltak részesei a verekedésnek.

Allen Banks, Round Rock rendőrfőnöke szerint a verekedés során valaki előrántott egy fegyvert és tüzet nyitott, több embert megsebesítve. A lövöldözés következtében négy felnőttet és két gyermeket súlyos sérülésekkel szállítottak a traumatológiára.

A hatóságok jelenleg is dolgoznak az eset körülményeinek tisztázásán, és még vizsgálják, hogy pontosan hányan használtak fegyvert az incidens során. Az esemény a színpad melletti árusító helyen történt, ami további nyomozást igényel a részletek tisztázása érdekében.