Hugh Jackman a Deadpool 3 után ismét egy elborult filmen dolgozik

Hugh Jackman, aki legutóbb a Deadpool harmadik részében tér vissza Rozsomákként, már egy új projektben vesz részt, a Three Bags Full: A Sheep Detective Movie című sötét komédián.

Az ausztrál színész nemrégiben bejelentett szerepe a Marvel-univerzumban, a Deadpool és Rozsomák alcímmel futó harmadik részben, nagy izgalmat váltott ki a rajongók körében. Jackman a felkészülés során ismét elképesztő fizikai formába lendült, annak ellenére, hogy már 55 éves. A magyar közönség azonban csalódott lehet, mivel a karaktert ezúttal nem Sinkovits-Vitay András fogja megszólaltatni, aki korábban több mint két évtizeden át kölcsönözte hangját a színésznek.

A Deadpool 3 hazai bemutatója 2023. július 25-én lesz. Jackman azonban már egy másik filmen dolgozik, amely a Three Bags Full: A Sheep Detective Movie című sötét komédiát viszi vászonra. A film Leonie Swann azonos című regényén alapul, és olyan neves színészeket vonultat fel, mint Emma Thompson, Nicholas Galitzine, Nicholas Braun és Molly Gordon.

A történet középpontjában Jackman által megformált juhász áll, aki rejtélyes körülmények között eltűnik, és juhai egy helyi rendőr segítségével próbálnak nyomára bukkanni. A forgatókönyvet Craig Mazin írta, aki olyan sikeres produkciókért felelt már, mint a Csernobil és The Last of Us. Ez a tény önmagában is bizakodásra ad okot a film iránt.