Sipos Péter és Azahriah találkozása a reptéren

Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy tagja, véletlenül összefutott Azahriah énekessel a reptéren, ahol közös fotót készítettek. Azahriah, aki viccesen "Azphirin"-ként mutatkozott be, magyarul is tudott.

Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy humorista együttesének oszlopos tagja, egy közös képet osztott meg Azahriah-val, a népszerű énekessel. Habár nem ismert, hogy együtt utaztak-e, a reptéren készült fotó alapján láthatóan összefutottak. Sipos a megszokott humoros hangnemben számolt be a találkozóról, megjegyezve, hogy Azahriah szeretett volna vele, mint ismert személlyel, fotózkodni. Az Irigy Hónaljmirigy Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben Sipos így írt: "Ez a szimpatikus fiatalember, szeretett volna egy sztárral fotózkodni a reptéren. Valami Azphirin néven mutatkozott be, de tudott magyarul." A poszt alatt a legnépszerűbb hozzászólás szerint Azahriah Magyarország legtehetségesebbnek tartott énekese, akiről sokan úgy vélik, hogy hamarosan világsztár lehet belőle, mellette pedig Sipos Péter szerepel. Ezt a kommentet több mint 4200-an kedvelték.

Az Irigy Hónaljmirigy, amely eredetileg csak egy szilveszteri poénból indult és egyetlen estés fellépésre szánták, mára a paródiáikról vált híressé. Tomi, Sipos Péter testvére, korábban elárulta, hogy az együttes neve nem volt komolyan átgondolt, hiszen csak egy este kellett volna fennállniuk. A névadás Szigeti Ferenc ötlete volt, aki a koncert előtti utolsó pillanatokban találta ki.

Sipos Péter, aki hasonlóan szarkasztikus humorral rendelkezik, mint testvére, Tomi, nemrégiben kritikát fogalmazott meg a mai tehetségkutató műsorokkal és azok műsorvezetőivel kapcsolatban. Az énekes a reptéri találkozóról posztolt, ahol Azahriah-val futott össze, és a közös képükről viccesen megjegyezte, hogy a fiatal előadó magyarul beszélő "Azphirin"-ként szeretett volna vele, mint sztárral, fotózkodni.