Újraválasztották Toroczkai Lászlót a Mi Hazánk elnökévé

A Mi Hazánk IV. Kongresszusán újraválasztották Toroczkai Lászlót a párt elnökévé.

A párt közleménye szerint a kongresszuson újra bizalmat szavaztak a küldöttek a párt eddigi elnökségének is. Ennek eredményeként az alelnökök is megerősítették mandátumukat. Az újraválasztott alelnökök: Dúró Dóra, Apáti István, Dócs Dávid, Novák Előd és Pakusza Zoltán.

Toroczkai László az X-en is hírt adott a fejleményekről, posztjában megköszönte mindenkinek a támogatást és bizalmát, majd kijelölte a célt: a munka folytatását.

> A @MiHazank negyedik kongresszusa újraválasztotta a teljes elnökséget. Folytatjuk a munkát együtt. Köszönöm a bizalmat!

Toroczkai László politikai tevékenységét 1996-ban a Magyar Igazság és Élet Pártjában (MIÉP) kezdte, majd később független jelöltként lett Ásotthalom polgármestere az időközi választásokon. 2014-ben csatlakozott a Jobbikhoz, két évvel később pedig a párt alelnöke lett, majd 2018-ban megalakította a Mi Hazánk pártot.

A Jobbikos múltjához kapcsolódóan korábban arról beszélt, hogy a Tisza Párt nem egy one man show, profi stáb áll mögötte. Elmondása szerint Magyar Pétert az egykor a Jobbik Magyarországért Mozgalmat is támogató háttérember, Radnai László segíti, akinek fia, Radnai Márk a Tisza Párt alelnöke április óta.