Szoboszlai és társai Azahriah koncertjén

Szoboszlai Dominik, Varga Barnabás és Kalmár Zsolt is jelen volt Azahriah pénteki koncertjén a Puskás Arénában.

A magyar válogatott labdarúgói közül többen is ellátogattak a nagy érdeklődést kiváltó eseményre. A Nemzeti Sport beszámolója szerint olvasói fotó alapján Szoboszlai Dominik, Varga Barnabás és Kalmár Zsolt is a nézőtéren voltak, és a csapatkapitány, Szoboszlai láthatóan jókedvű volt.

A koncert kapcsán érdekesség, hogy Szoboszlait és Azahriah-t korábban már összekapcsolták egy mesterséges intelligenciával készült videóban, amelyben az Azi meg a Szobó című dal született meg. A koncertről szóló további részleteket a beszámolónkban olvashatják, ahol a hamisított jegyek árusításáról és az ebből adódó problémákról is írtunk.

Az eseményre nem csak sportolók, hanem más hazai hírességek is kilátogattak. Majoros Hajni, Majka felesége számos fotót osztott meg az Instagram-történetében, míg Sebestyén Balázs műsorvezető felesége, Sebestyén Viktória videókkal jelentkezett be a koncertről. Csonka András színész-énekes és Till Attila műsorvezető együtt érkeztek, és több rajongó is fotózkodott velük. Emellett a jelenlévő hírességek között volt Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt, Szinetár Dóra és Skrabski Fruzsina, filmes, Novák Katalin extanácsadója is.

Azahriah történelmi tettet hajtott végre azzal, hogy ő lett az első magyar előadó, aki önálló koncertet adott a Puskás Arénában. A Blikk beszámolója szerint a koncertre majdnem telt ház volt, körülbelül 45-50 ezer ember gyűlt össze a nemzet legnagyobb stadionjában. Azahriah tavaly ősszel három koncertet jelentett be a stadionba, miután az első kettőre pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket, így a pénteki eseményre is nagy volt az érdeklődés.