Spanyol tiktoker anyatejet kóstolt

Egy spanyol tiktoker kipróbálta, milyen ízű a barátnője anyateje, és kellemes ízélményről számolt be. Az egészségügyi szakértők azonban nem javasolják a felnőttek számára az anyatej fogyasztását.

Az anyatej a csecsemők számára készült táplálék, de időnként előfordul, hogy felnőttek is kóstolnak belőle. A legfrissebb esetben egy spanyol tiktoker, Nuria Blanco, döntött úgy, hogy megkóstolja egy frissen anyává vált barátnője tejét. Blanco egy videót is közzétett a TikTokon, ahol látható, ahogy belekóstol a tejbe, és pozitívumként említi, hogy finom és nincs mellíze.

A videóra érkező kommentek között voltak, akik vicces megjegyzéseket tettek, mások viszont aggodalmukat fejezték ki a felnőttek anyatej fogyasztásának egészségügyi kockázatai miatt. Szakértők szerint nem ajánlott másnak az anyatejét fogyasztani, mivel fertőzések kockázatát hordozhatja. Kourtney Kardashian korábban már ivott anyatejet, hogy csillapítsa émelygését, és volt már olyan férfi is, akit a felesége szoptatott.

Egy másik, a közösségi médiában népszerű személy, Luke, aki korábban zenetanárként dolgozott, szintén a TikTokon osztotta meg különleges életmódját. Ő azonban nem anyatej kóstolásával hívta fel magára a figyelmet, hanem azzal, hogy eladta mindenét, és egy Vancouver 27-es vitorláshajón nekivágott a Csendes-óceánnak. Luke, aki a sailing_songbird felhasználónéven dokumentálja útját, megmutatta, hogyan alszik a hajóján, amelyet folyamatosan dobál a víz. A férfi alaposan kipárnázza a fekhelyét, és egyik oldalon a fal, másikon egy kifeszített textil óvja meg attól, hogy a földre zuhanjon. Posztjaiban gyakran hangsúlyozza, milyen különleges élmény a tengeren élni, és hogy követői hálásak lehetnek a lapos ágyukért.