Badár Sándor és a technológiai kihívások

A technológiai forradalom idején még fiatal emberként Badár Sándor úgy döntött, hogy nem követi a trendeket, és ma is nehezen barátkozik az új eszközökkel. Az okostelefonok és a közösségi oldalak világától távol áll, és még az SMS-eket is inkább lediktálja.

Badár Sándor, aki a humorista pályán kívül színészként is ismert, nem tartja magát az új technológiákhoz. A közösségi média és az okostelefonok használata nem az ő világa. A Marsra Magyar! című sorozatban alakított karaktere, Maró Sanyi is hasonlóan idegenkedik a digitális újításoktól, ami Badár számára nem jelentett nagy kihívást a hiteles megformálásban.

Badár emlékei között szerepel egy 1987-es Japán utazás, ahol a technológiai fejlettség és a tervezési mentalitás különbségei már akkor is szembetűnőek voltak számára. A japánok előrelátása és a magyarországi helyzet közötti kontraszt ma is élénken él benne.

A humorista, aki idén töltötte be a hatvanadik életévét, elismeri, hogy még egy egyszerű SMS írása is gondot okoz számára. Kollégái és megbízói gyakran ösztönzik, hogy legyen aktívabb a közösségi médiában, de ő ezt nehezen fogadja el. A posztolás és lájkolás világától távol áll, és kifejezetten zavarja, amikor valaki Messengeren keresztül próbálja elérni, ahelyett, hogy egyszerűen felhívná.

Badár Sándor a Marsra Magyar! sorozat kapcsán is humorral kezeli a helyzetet, amikor a magyarok Marsra utazásának ötletén nevet.