Teljesen meztelenül pózolt Leonardo DiCaprio barátnője

Leonardo DiCaprio 26 éves olasz modell barátnője, Vittoria Ceretti egy merész fotóval hódította meg az internetet. A képen Ceretti minden ruhadarabjától megszabadult, ezzel is bizonyítva, hogy miért is van oda érte a népszerű színész.

A hollywoodi ikon, Leonardo DiCaprio és Vittoria Ceretti kapcsolatát 2023 augusztusában kezdték el pletykálni, amikor először kapták lencsevégre őket együtt, és úgy tűnik, a kapcsolatuk a mai napig tart. A femina.hu szerint a Titanic és A Wolf Street farkasa sztárja teljesen odavan fiatalabb barátnőjéért, aki 23 évvel fiatalabb nála. Ceretti nem ismeretlen a provokatív fotók világában, gyakran oszt meg magáról merész képeket a közösségi médiában, de a legutóbbi meztelen fotója különösen nagy figyelmet kapott az interneten.

DiCaprio híres arról, hogy előnyben részesíti a fiatalabb nők társaságát, és bár közelít az ötvenhez, úgy tűnik, továbbra is csak a 30 év alatti hölgyekkel hajlandó randevúzni. Ceretti és közte lévő korkülönbség is ezt támasztja alá, hiszen a modell éppen csak 26 éves. DiCaprio kapcsolatai gyakran válnak tárgyává a sajtóban, különösen a jelentős korkülönbség miatt, de úgy tűnik, ez a párkapcsolat jól működik – legalábbis egyelőre.

A cikkben említett Volkswagen Golf vagy a bogárhátú utódja nem kapcsolódik közvetlenül a témához, így azokra a részletekre nem térünk ki.