A TV2 reality sztárját megmérgezték

A TV2 "Házasság első látásra" című műsorának egyik szereplője, Dani, elárulta, hogy mérgezés következtében veszítette el a látását. A tragédia egy budapesti szórakozóhelyen történt, ahol metilszármazékot tartalmazó italt fogyasztott.

A TV2 "Házasság első látásra" című műsorának egyik legmegosztóbb szereplője, Dani, aki Dávid Petra egyik legjobb barátjaként többször is feltűnt a képernyőn, megdöbbentő történetet osztott meg a nyilvánossággal. A fiatalember elmesélte, hogy 2017 novemberében egy budapesti szórakozóhelyen metilszármazékot tartalmazó italt ivott, és három nappal később elvesztette a látását.

Dani kezdetben nem ismerte fel a mérgezés súlyosságát, és mire megfelelő orvosi ellátást kapott, már nem volt lehetőség a mérgezés megállítására. Jelenleg a bal szemével egyáltalán nem lát, a jobb szemével pedig csak 25 százalékos a látása.

A fiatalember elmondása szerint az első év a látásvesztés után rendkívül nehéz volt számára, és mindent újra kellett gondolnia. A legnagyobb támogatást a családjától és barátaitól kapta, akiknek rendkívül hálás. Dani két lehetőség közül választhatott: vagy feladja, vagy a lehető legtöbbet hozza ki a helyzetéből, ő pedig az utóbbit választotta.

A műsorban Andris nevű szereplővel való konfliktusa is szóba került, amely akkor robbant ki, amikor Andris a kamerák mögött olyan megjegyzéseket tett, amelyek Dani látására célzottak. Dani őszintén reagált ezekre a helyzetekre, és bár néhányan polgárpukkasztónak vagy szélsőségesnek találhatták a reakcióit, ő így működik, és nem bánja a történteket.

A fiatalember hangsúlyozta, hogy továbbra is kihozza a maximumot a helyzetéből, és nem adta fel kedvenc hobbiját, a pókerezést sem, amelyben egy speciális szemüveg segíti. Az interjú végén felhívta a figyelmet arra, hogy sokan nem tudják megfelelően kezelni a fogyatékossággal élő embereket, pedig ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más.