Nyomoz a rendőrség a kemecsei általános iskolában történt bántalmazás ügyében

Brutálisan megvertek egy tíz éves kisfiút a kemecsei általános iskolában, akit életmentő műtétnek kellett alávetni. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A kemecsei általános iskolában történt incidens során négy lány támadt a tíz éves fiúra a szünetben, aki a bántalmazás következtében életmentő műtétre szorult. A gyermek jelenleg a nyíregyházi kórház gyermekintenzív osztályán van, ahol nagy fájdalmakkal küzd, és sokat sír. A fiú szülei szerint a helyzet rendkívül megterhelő számukra.

A bántalmazást követően a református egyház által fenntartott intézmény belső vizsgálatot rendelt el. Az elkövetők 10 és 12 év közötti lányok voltak. A rendőrség azonban a nyomozás részleteiről nem adott ki információt az MTI-nek, a nyomozás érdekeire hivatkozva.

Az RTL-nek sikerült kapcsolatot teremteni a kisfiú szüleivel, akik megdöbbenésüket és fájdalmukat fejezték ki az esettel kapcsolatban. "Ezt nem lehet elmondani, ezt csak az tudja, aki átéli. Aki látja a fiát, amikor kitolják a műtőből, ordítva, az majd megtudja" – nyilatkozta az apa.