Poggyásztartóban alvó nőt találtak egy repülőgépen – videó

Egy videófelvétel került elő, amelyen egy nőt látnak aludni a Southwest Airlines egyik repülőgépének poggyásztartójában, az eset még az indulás előtt történt.

A Southwest Airlines történetében nem ez az első alkalom, hogy valakit a fedélzeti csomagtartóban találnak. A mostani esetben egy videót készítő utas és barátja fedezte fel a szundikáló nőt, amint a gép Albuquerque-ből Phoenixbe készült indulni. A felvétel már több mint 5 millió megtekintést ért el a TikTokon, de a videó már nem elérhető ott, azonban az ABC News megosztotta azt a Facebookon.

A videóban szereplő személy kilétéről még nincsenek pontos információk; nem tudni, hogy egy utasról vagy a személyzet egy tagjáról van-e szó, illetve hogy miért éppen a poggyásztárolót választotta pihenőhelyül. A közösségi médiában megosztott kommentek között többen is találgatásokba bocsátkoztak, egyesek szerint egy stewardess hűsölt ott az indulás előtt, míg mások viccesen azt sugallták, hogy egy utas lehetett, aki nem találta meg a helyét, ezért a csomagtartóban kötött ki.

Korábban már voltak hasonló esetek: tavaly nyáron egy utas a Ryanair egyik Ibizáról induló járatán ébredt fel a poggyásztárolóban, és 2019-ben is egy Southwest Airlines járatán találtak egy légiutas-kísérőt a csomagtartóban. Ezek az utasok mind jobb sorsra jutottak, mint azok, akikre kukacok hullottak egy bőröndből egy másik járaton.