Tornádó sújtotta területen rekedt Király Linda Amerikában

Király Linda amerikai utazása során váratlanul egy tornádó miatt rekedt egy bevásárlóközpontban Nashville-ben. Az énekesnő, aki a Dancing with the Stars óta egyre inkább a karrierjére és a koncertezésre koncentrál, gyakran látogatja meg Amerikában élő testvérét, Benjamint és annak családját.

Az utóbbi időben Magyarországon is több fellépése volt, mind szólóban, mind testvére, Király Viktor társaságában. Azonban a családi látogatások során is előfordulnak váratlan események, mint például a mostani, amikor is egy tornádó miatt órákra rekedt egy bevásárlóközpontban.

A veszélyes időjárási körülmények ellenére Linda Instagram-történetében még mosolygós videót osztott meg, amelyen barátnőjével látható. Azonban a helyzet hamarosan megváltozott, amikor a tornádó miatt kénytelenek voltak a bevásárlóközpontban maradni.

"Érdekes volt" - így kommentálta az eseményeket Király Linda, amikor megosztotta követőivel a történteket. Az énekesnő és barátnője végül biztonságban maradtak, és az eset után Linda tovább folytathatta amerikai tartózkodását.

Közben Király Viktor felesége, Király-Virág Anita is nehéz időszakon megy keresztül, hiszen már egy hónapja küzd a csókbetegségként ismert mononukleózissal. Hetek óta tartó makacs gyulladás és több orvoslátogatás, valamint különböző antibiotikumok szedése után derült ki, hogy a tüszős mandulagyulladás mögött ez a vírus áll. Anita a közösségi oldalán osztotta meg kálváriáját, és elmondta, hogy a betegség kezeletlenül veszélyes szövődményeket okozhat, például májrepedést. Jelenleg is erős fájdalmakkal küzd, nehezen nyel, és további gyógyszerek mellett immunerősítő készítményekkel és májvédő vitaminokkal próbál felépülni.