Aurelio megerősítette a pletykákat: újra együtt van Nikolettel

Aurelio hivatalosan is megerősítette, hogy újra egy párt alkotnak Nikolettel, kislánya édesanyjával. A közösségi oldalán keresztül osztotta meg a hírt, ezzel véget vetve a korábbi találgatásoknak.

Aurelio, aki nemrég szabadult a börtönből, már korábban is jelezte, hogy kapcsolatukat Nikivel újra felmelegítették. Egy közösségi médiában közzétett videóban, melyben látható volt a hölgy és kislánya, szívecskéket helyezett el, ami a rajongók számára utalás lehetett a kapcsolatuk állapotára. A börtönből való hazatérésekor, februárban találkozott először személyesen kislányával, akiről büntetése alatt értesült a létezéséről. Aurelio emberrablás és drogügyek miatt került börtönbe, ahol másodfokon 3 év 5 hónapra ítélték.

Aurelio a büntetés hatásáról és személyiségének változásáról is beszélt. Elmondása szerint a börtönben töltött idő alatt megváltozott a személyisége, nyugodtabbá és megfontoltabbá vált. A korábbi vehemenciája és lobbanékonysága helyett most már a kislányára, szeretteire és saját magára is gondol. Az értékrendje is megváltozott: míg korábban a külsőségek és a drága tárgyak voltak számára fontosak, most inkább gyermekének szeretne mindent megadni. Ezekről a változásokról a Blikknek adott interjújában vallott.