Egy 10 éves fiút vert meg brutálisan négy lány a kemecsei iskolaudvaron

Életveszélyesen megsérült és megműtötték azt a 10 éves fiút, akit szerdán négy lány támadásának lett az áldozata egy kemecsei iskolaudvaron, jelenleg a nyíregyházi kórház intenzív osztályán fekszik.

A támadás során a fiút, Adriánt, diáktársai hátulról a földre rántották, majd többen is összerugdosták. Két fiú segített neki felkelni, és egy tanárhoz vitték, hogy elmondja, mi történt. Az osztályfőnök értesítette az igazgatót és mentőt hívtak a helyszínre. A sérült fiút életmentő műtéten esett át, ahol a megrepedt lépét távolították el. Jelenleg hatalmas vágással a hasán fekszik az intenzív osztályon, sokat sír és nagy fájdalmai vannak, a családja pedig még nem ismeri a konfliktus okát.

Lipőkné Papcsák Anita, az iskola igazgatója személyesen tájékoztatta a bántalmazó gyerekek szüleit az eset súlyosságáról és a várható következményekről. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt indított nyomozást, az iskolában pedig belső vizsgálat kezdődött a történtek kivizsgálására. Az intézmény megerősítette a történteket, és az elkövetők 10 és 12 éve közötti lányok lehettek. A kisfiú apja az RTL Híradójának nyilatkozott, aki azt mondta, hogy fogalmuk sincs, hogy miért verték meg a gyereküket. A szülőket azzal hívták fel, hogy a kisfiú alig bír felállni, a mentők vizsgálják, a bal oldalát fájlalja.