Mohamed Fatima segít Beatnek kimászni a gödörből

Mohamed Fatima énekesnő segítséget nyújt Beat rappernak, hogy újra talpra álljon az elmúlt év nehézségei után. Együtt léptek fel a Városligeti majálison, és további közös zenei projektekben is gondolkodnak.

Mohamed Fatima és Beat, a Fekete Vonat egykori tagjai, újra együttműködnek. Az énekesnő segítő kezet nyújtott zenésztársának, aki az elmúlt időszakban komoly anyagi és személyes problémákkal küzdött. Beat a Fekete Vonat egyetlen Aréna-koncertjét követően elszámolási vita miatt szakított Fatimával és L.L. Juniiorral, ami után élete lejtőre került. Az utcán, munkásszállón és egy pincében is kénytelen volt meghúzni magát, miközben kapcsolata feleségével is megromlott.

Fatima a Városligeti majálison lépett fel, ahová meghívta Beatet is. A közönség örömmel fogadta a régi Fekete Vonatos dalokat, amelyeket új hangzásban adtak elő. Az énekesnő szerint a fellépés erőt és motivációt adhatott Beatnek, hogy kilábaljon a nehéz időszakból.

Fatima elmondása szerint Beat hálás volt a lehetőségért, és élvezte minden egyes pillanatot a színpadon. A két zenész a jövőben közös fellépéseket és zenei projekteket tervez.

Fatima kiemelte, hogy Beat tehetséges művész, aki sajnos rossz útra tévedt, és szerinte a szakmának össze kellene fognia az ilyen emberekért. Ő és Kovács Zsolt Hybrid ezt a támogatást nyújtják Beatnek, aki lelkesen írja a dalokat és próbálja rendbehozni az életét, hogy visszatérhessen a zenéhez. Az énekesnő hozzátette, hogy Beat olyan körülmények között élt, ami nem emberhez méltó, és az ilyen emberekért kellene a szakmának összefogni.

Fatima azt is elmondta, hogy Beat felesége a legjobb barátja, a fia pedig a keresztgyereke, így szinte egy családhoz tartoznak. Az énekesnő vallja, hogy a földön fekvő emberbe nem rúgunk bele, hanem felsegítjük, és ebben az esetben is ezt tette. Az önzetlen gesztusával szeretett volna segíteni zenésztársán, aki rendkívül hálás volt a támogatásért.