Kóbor Léna karrierépítése és életmódváltása

Kóbor János, az Omega együttes ikonikus frontemberének lánya, Léna, komolyan veszi a karrierépítést és az egészséges életmódot. A 17 éves tehetség a zene mellett a sportra is nagy hangsúlyt fektet.

Léna Kóbor nemrég ünnepelte 17. születésnapját, és ebben az időszakban különösen sűrűek a napjai. A Borsnak adott interjúban beszélt arról, hogy a tanulás mellett a zenei karrierje elindításán dolgozik, emellett pedig szerepet vállalt a Gyöngyhajú lány balladájában is. A fiatal tehetség hetente többször is ellátogat az edzőterembe, hogy jobb formába hozza magát.

Léna elárulta, hogy januárban döntött úgy, hogy egészségesebb életmódot szeretne folytatni, ezért elkezdett személyi edzővel dolgozni. Célja, hogy később önállóan is tudjon edzeni, és kialakítson egy hatékony edzéstervet. A fiatal lány hangsúlyozta, hogy a külsejére is nagy figyelmet fordít, és a nyári forma elérése érdekében keményen edz.

Kóbor Léna korábban is odafigyelt az egészséges táplálkozásra és a kalóriák számolására, de mostanra a stresszelést felváltotta a sport iránti elkötelezettség. Azt mondja, motivált és egyre jobban belejön az edzésbe, amit mára már igazán élvez.

Az énekesnő lánya azt is elmesélte, hogy bár már nem jár olyan gyakran táncolni, mint korábban, a tánc továbbra is fontos része az életének. Időnként workshopokra és órákra látogat el, de jelenleg az edzés az elsődleges tevékenysége.