Az ORLEN hálózatának bővítése Magyarországon

Az ORLEN vállalat az elmúlt 16 hónapban közel 140 új töltőállomást nyitott meg Magyarországon, ezzel jelentősen növelve piaci jelenlétét a közép-európai régióban.

Az ORLEN nemcsak Magyarországon, hanem a német, szlovák és osztrák piacokon is terjeszkedett, így Európa hét országában érhetőek el a társaság minőségi üzemanyagai és értéknövelt szolgáltatásai. Az ORLEN Magyarország ügyvezetője, Jaroslaw Szeliga kiemelte, hogy a vállalat sikerességét a kiterjedt nemzetközi tapasztalat és szaktudás adja, amely lehetővé teszi a magyar üzemanyagpiacon való további terjeszkedést.

Szeliga úr szerint az ORLEN több millió ügyfelet szolgált ki az elmúlt két évtizedben, és ez idő alatt fontos tapasztalatokat szerzett, valamint képes volt gyorsan reagálni a piaci változásokra és az ügyfelek igényeire. A vállalat tervei között szerepel, hogy hamarosan 3500 töltőállomás működjön Európa-szerte, és folyamatosan kutatják a magyarországi üzleti lehetőségeket.

Az ORLEN termékei és szolgáltatásai idén több mint 50 új helyszínen jelentek meg, és az újonnan átvett egységek átalakítása átlagosan mindössze 5 napot vett igénybe. A vállalat most először nyitott töltőállomásokat többek között Győrben, Székesfehérváron, Kaposváron és Szombathelyen.

A hálózatbővítés befejezése jelentős mérföldkő az ORLEN számára, de a cég további terveket is szövöget. Még az év folyamán számos kutat újítanak fel, bővítik a szolgáltatások körét, például a Stop.Cafe kávéval, további ORLEN DESPAR üzletek nyitásával és a flottakártya program bővítésével. Mindeközben az ORLEN minőségi üzemanyagai továbbra is elérhetők minden hazai kúton.

Az ORLEN csoport célja a piaci pozíciójának további erősítése, és a vállalat fontos szereplője a regionális energiaszektorban. Az ambiciózus tervek mögött álló mély szakmai tudás és konstruktív szervezeti kultúra lehetővé tette, hogy a magyar hálózat gyorsan kiépüljön, és már az első nyitástól kezdve elérhetők legyenek a minőségi üzemanyagok.