Nicolas Cage legnagyobb fia állítólag megverte az anyját, a rendőrség nyomoz

Nicolas Cage legnagyobb fiát, Westont azzal vádolják, hogy egy családi vita során megütötte anyját, Christina Fulton színésznőt. A családi perpatvar állítólag Christina Fulton házában robbant ki, és másnap a színésznőt monoklival a szeme alatt és sárga folttal a fején látták az utcán. Április 28-án történt az eset, amikor egy szóbeli vita fizikai összetűzésbe torkollott, és a helyszínre mentőket és rendőrséget is hívtak, de Fultont nem szállították kórházba.

A bűnüldöző szervek jelenleg is vizsgálják az ügyet, hogy eldöntsék, bűncselekménynek minősül-e a történtek. A hatóságok megérkezésekor a 33 éves Weston már nem tartózkodott a helyszínen, és eddig nem történt letartóztatás.

Az incidens akkor történt, amikor Christina megpróbálta lelkileg támogatni fiát egy nehéz érzelmi pillanatban, és haza invitálta őt vigaszért. A támogatás azonban hamar vitába fulladt, és a színésznőről készült fényképeken jól láthatóak voltak az incidens utóhatásai: jelentős zúzódások a szeme alatt, valamint halvány sárga foltok az arcán és a homlokán.

Christina és Weston kapcsolatát tovább bonyolítják a Weston és elhidegült felesége, Hila Arounian közötti jogi csatározások. Christina és Weston is perbe fogták Hilát, akit azzal vádolnak, hogy 100 ezer dollárt sikkasztott, és távoltartási kérelmet nyújtottak be, hogy ne láthassák Weston ikerlányait. A 2023 novemberében benyújtott perben Hilát érzelmileg bántalmazónak és manipulatívnak állítják be, ami miatt Weston elidegenedett a saját családjától. Weston jogi követeléseiben azt állította, hogy Hila kihasználta őt a mentális egészségügyi problémáiból való felépülésének sérülékeny időszakában. Az egykori párnak két közös lánya van, Cyress és Venice, míg Weston korábbi kapcsolataiból van még két gyereke, Lucian és Sorin.

Atyai örökségek

Nicolas Cage korábban dicsérte legnagyobb fiát, mondván, hogy tehetséges zenész, énekes, színész, szobrász és főzőművész, valamint szerető apa. Weston is elismerően nyilatkozott apjáról, azt mondva, hogy az ő példája miatt vált ő maga is nagyszerű apává. Nicolas Cage háromgyermekes apuka, legnagyobb fia Weston 33 éves, nagyobbik lánya Kal-El tizennyolc éves, legkisebb gyermekük, August Francesca pedig 2022-ben született.