"Engem sokan nem szeretnek" - Charlie döbbenetes vallomása

Charlie énekes új könyvében, a "Charlie 77 sztori" című életrajzi műben számos emlékezetes történetet oszt meg a nagyközönséggel, amelyek a múltba repítik az olvasót.

Az új könyvben Charlie a múlt számos eseményét idézi fel, nem csak a szép emlékeket. "Nagyjából 2000 környékén megjelent már egy rólam szóló könyv. Nevezzük azt életrajzi regénynek, ez a mostani azért más. 77 esztendős vagyok, e mellé dukál 77 sztori" - mondta az énekes. Charlie hosszú órákon át mesélt életéről, és bár a feladat nem volt egyszerű, számtalan fotó és régi kép segítette a visszaemlékezésben. Az énekes bevallotta, hogy az új könyvet sem tervezi elolvasni, ahogy az előzőt sem tette meg. Büszke a zenei pályájára és a közönség szeretetére, de elismeri, hogy sokan nem szeretik őt. "Kapom folyamatosan innen-onnan a megjegyzéseket, a beírásokat, az üzeneteket, hogy: 'A Charlie? Ugyan már, nem tud semmit…' Valahogy ez végigkísérte a pályafutásomat" - tette hozzá.

Charlie húsz évig élt külföldön, de mindig is Magyarországon akart maradandót alkotni. "Ahhoz, hogy világsztár legyél, valahol Nyugaton, de leginkább Amerikában kell születned" - mondta az énekes, aki már fiatalon megtapasztalta a rosszindulatot és az irigységet. Meggyőződése, hogy 1968-ban azért kapott útlevelet, hogy távol legyen a hazától. Ennek ellenére mindig visszatért, és negyven éve ugyanazokkal a zenészekkel játszik. Charlie elégedett az életével, és ezt a közönségnek köszönheti. A felesége és Lerch Pista zenésztársa hiányzik neki, akivel hamarosan találkozik, és akinek egy példányt visz az új könyvéből. Az új könyvet május 8-án mutatják be a Magyar Zene házában, egy minikoncert keretében.