A ValóVilág 12 villalakói

Vasárnap vette kezdetét a ValóVilág 12. szériája az RTL+ platformon, ahol nyolc különleges személyiségű lakó költözött be a luxusbörtönbe.

A műsorban megismerhetjük VV Kikidit, azaz Kékes Dánielt, aki showman mivoltát hangsúlyozva szeretné bemutatni, hogyan élhető meg nyugodtabban és kedvesebben az élet. VV Gina, a tetoválóművész, lila hajával és számos tetoválásával kitűnően képviseli a kendőzetlen őszinteséget, és elzárkózik mindenféle „nyávogástól”.

VV Dorka, aki egyedülállóként érkezett a villába, jelenleg nem tartja magát a férfiakhoz közel állónak, és egy szoláriumban dolgozik. Saját bevallása szerint tud hisztis lenni, amit kifejezetten nőies tulajdonságnak tart. VV Geri, a labdarúgó, aki a villába azért jelentkezett, mert nem hagy ki egyetlen lehetőséget sem, és szeretné eloszlatni a focistákkal kapcsolatos sztereotípiákat. Geri a verseket és az irodalmat is kedveli.

A 18 éves VV Bogi szempilla-stylistként dolgozik, és takarításmániás. Egy menő porszívóra vágyik, amit a nyereményből szeretne megvásárolni, miután az exe elvitte az előzőt. VV Reni, a személyi edző, aki nagy figyelmet fordít a megjelenésére, célul tűzte ki a társadalmi előítéletek leküzdését.

VV Giada, aki félig olasz származású és egyedülálló anya, a nyereményből szeretne jobb életet biztosítani kisfiának. Azt mondja, jobban kijön a fiúkkal, mint a lányokkal. VV Valen, a felszolgáló, aki minden reggel imádkozik, és a nyereményből nagymamáját szeretné támogatni, aki felnevelte őt.