Opitz Barbi és Serleg Albert kapcsolata újra a középpontban

Úgy tűnik, hogy Opitz Barbi és Serleg Albert szerelmi viszonya továbbra is folytatódik, a korábbi viharos események ellenére.

Az X-faktor győztesének és szerelmének kapcsolata már számos konfliktust megélt, amelyek közül néhány olyan súlyossá vált, hogy a rendőrségnek is be kellett avatkoznia. A problémák akkor váltak komolyabbá, amikor Barbi édesanyja 2022 decemberében egy aggasztó bejegyzést tett közzé, amely szerint Albert elrabolta a lányát, bár később az énekesnő épségben előkerült. A kapcsolat hullámzó volt, többször bejelentették a szakítást, de végül mindig újra egymásra találtak. Az énekesnő édesapja fenyegetései és az édesanya rendőrségi ügye, ahol késsel a kezében jelent meg, tovább bonyolították a helyzetet.

Nemrégiben úgy tűnt, hogy a kapcsolat végleg véget ért, és az énekesnő az apjával is rendezte viszonyát. Azonban egy Instagram-történetben Barbi ideges üzenetet küldött exének, hogy hagyja békén, ami sokak szerint Albertre utalt.

A legújabb fejlemények szerint azonban Barbi és Albert ismét együtt vannak. Egy Redditre feltöltött képernyőfotó, amely egy privát üzenetváltást ábrázol, azt sugallja, hogy a nehézségek ellenére továbbra is kapcsolatban állnak. Az üzenetben Barbi egy másik lánynak azt tanácsolja, hogy keressen magának mást, és ne lépjen a "területére".