Heti horoszkóp: az Oroszlán ne tréfálkozzon a párja kárára, a Nyilast nagy szerencse érheti

Tudja meg, mi vár önre a következő napokban a csillagjegye szerint!

Kos: Szerelem terén kutyaszorítóban érezheti magát, szorong a beteljesüléstől, egészségügyileg gyomorproblémák és fogászati gondok jelentkezhetnek, munkában pedig a meghívások ellenére a fókuszt meg kell őrizni.

Bika: A humorérzékkel rendelkező partnerrel való tréfálkozás kerülendő, otthoni átalakítások várhatóak, egészségügyileg a szorongás szívpanaszokhoz vezethet, munkában a Vénusz és Plútó hatása érvényesül.

Ikrek: Nehéz gondolatokkal teli időszak, kapcsolati problémák, gyomorpanaszok és savasság, munkában a Hold és Plútó konstellációja miatt türelem szükséges.

Rák: A háttérszerep ellenére az irányítás a kezében van, hajlam a hízásra vagy túlzott fogyókúrára, munkában a Hold, Jupiter és Plútó találkozása miatt lelkesedés jellemző.

Oroszlán: Veszekedésekkel teli időszak, a partner provokálása kerülendő, lelki problémák fizikai tünetekké válhatnak, munkában a túlórázás és a szellemi orientáció fontos.

Szűz: Az egyensúly megteremtése és a viták elkerülése a cél, egészségügyileg álmatlanság és álomképek, munkában a Szaturnusz okozhat problémákat, de nagyobb felelősségtudattal dolgozik.

Mérleg: A partner gyakorlati képességeinek megbecsülése, allergiák lelki háttere, munkában a Mars és Neptunusz együttállása után elmúlnak a viták.

Skorpió: Uralkodó bolygók jó fényszögei, erős és viruló érzés, a szerelem tökéletes, egészségügyileg jó erőben, munkában az értékek tisztázása fontos.

Nyilas: A világ felé való nyitottság, szerelmi akadályok tettekkel való leküzdése, jó egészség és emésztés, munkában a rutinszerű munkától való elszakadás pozitív lehet.

Bak: A Plútó ártó csillaga elhagyta a jegyet, szeretet és önmagunk lehetősége, egészségügyileg gyógyüdülés, munkában a munkatársi viszonyok harmóniájának megteremtése.

Vízöntő: Kedvező csillagállás, önismeret és pozitív gondolkodás fontossága, egészségügyileg a lelki harmónia megjelenése, munkában a Jupiterrel való együttállás lelkesedést hoz.

Halak: A haragmentes hétköznapok törekvése, ki nem mondott félelmek szédülést okozhatnak, munkában a saját magunkkal szemben támasztott elvárások rejtett bizonytalanságot eredményezhetnek.