Vasvári Vivien megható üzenete kisfiának

Vasvári Vivien, a büszke édesanya, közösségi oldalán keresztül üzent kisfiának, Colin-nak, aki hamarosan betölti a 8 hónapot, és megosztotta érzéseit és gondolatait a gyermekével kapcsolatban.

Vasvári Vivien, aki gyakran oszt meg fotókat és történeteket kisfiáról, Colin-ról, most egy különösen megható bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán. A bejegyzésben a kis Colinhoz szóló személyes üzenet olvasható, amelyben az édesanya kifejezi, mennyire szereti és értékeli a közös pillanatokat. "Drága kisfiam, Szeretném elmesélni neked, hogy milyen csodálatos vagy és mennyire büszkék vagyunk rád. Te vagy a kis csillagunk az életünkben, aki mindig ragyog és boldogságot hoz számunkra" - írja Vivien a posztjában.

Az üzenetben Vasvári Vivien arról is beszél, hogy a kis Colin nevetése világosabbá teszi a napjaikat, és hogy minden egyes pillanatot, amit együtt töltenek, kincsként őriz a szívében. "Minden pillanatot, amit együtt töltünk, kincsként őrzök a szívemben" - hangsúlyozza az édesanya.

Az Instagram-bejegyzésben Vasvári Vivien azt is megígéri fiának, hogy mindig mellette állnak, és támogatják őt bármiben, legyen szó akár egy kis kalandról az udvaron, vagy egy esti mese meghallgatásáról. Az üzenet végén az édesanya szeretetét és háláját fejezi ki Colin iránt: "Ne feledd soha, hogy mennyire fontos vagy számunkra és mennyire szeretünk téged. Szeretlek végtelenül, és örökké hálás vagyok érted" - zárja le szívhez szóló sorait.