Menczer Tamás: Összevesztem már a feleségemmel, de a kormány buktatását soha nem tűzte ki célul

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péter politikai karrierje hosszú ideje előkészített volt, és ezt egy Facebook-oldalán megjelent videóban fejtette ki.

Menczer Tamás elmondása szerint Magyar Péter tudatosan választotta a baloldalt, mivel látta, hogy a jobboldalon Orbán Viktor és a Fidesz állnak, így a baloldalra kellett átmennie. A kommunikációs igazgató szerint Magyar Péter politikai szerepvállalását már korábban megtervezték, hiszen az egyesületét 2023-ban jegyezték be, amit később „átvett”.

A Varga Juditot érintő rendőrségi jegyzőkönyv kapcsán Menczer Tamás kiemelte, hogy a dokumentumban nem csak "iszonyatos magánéleti fenyegetések" szerepelnek, hanem az is, hogy Magyar Péter azt állította: ez lesz az évszázad válása és a kormányt meg fogja buktatni.

Menczer Tamás saját házasságára utalva megjegyezte, hogy bár ő is összeveszett már a feleségével, soha nem hangzott el, hogy a kormányt meg akarja buktatni. Szerinte Magyar Péter régóta dédelgetett vágya volt a politikai pályára lépés. Másfél perces videójában Menczer Tamás arról beszél, hogy bár boldog házasságban él, ők is veszekedtek már a feleségével, de ilyenkor a felesége arról beszél, mi a baja vele, és nem arról, hogy kormányt akar buktatni.

A kommunikációs igazgató úgy véli, hogy Magyar Péter minden eszközt megragadott, hogy politikai karrierjét előkészítse, beleértve az egyesület korábbi bejegyzését és a magánéleti terror, fenyegetés, zsarolás eszközeit is.

Végezetül Menczer Tamás arra a következtetésre jutott, hogy Magyar Péterben az emberek Márki-Zay Pétert ismerik fel, és hangsúlyozta, hogy az emberek egységesek, erősek, motiváltak, és a győzelemre számítanak. A politikussá lett egykori sportriporter szerint a történet vége az lesz, hogy „el fogunk menni , aztán győzünk, ahogy szoktunk”.