Kása Eszter, az álommeló győztese tervei a fizetéséről

Az álommeló péntek esti adásában kiderült, hogy Kása Esztert választották az elnöki asszisztensi pozícióra, ahol havi bruttó 3 millió forintos fizetést fog kapni.

Kása Eszter, aki egy évig fogja ellátni az elnöki asszisztensi feladatokat, már megosztotta, hogy mire tervezi fordítani az így szerzett jövedelmét. Első fizetését az Ikeában tervezi elkölteni, hogy lakását saját ízlésére formálhassa. Ezenkívül barátait is szeretné meglepni éttermi meghívásokkal és programokkal, akiknek a támogatását kiemelten értékeli, hiszen ők bátorították a jelentkezésre. Kása hosszú távú tervei között szerepel, hogy fizetésének jelentős részét félretegye és befektetésekbe helyezze, bár még nem döntötte el, hogy milyen formában teszi ezt.

A győztes tisztában van azzal, hogy nem lesz egyszerű feladat az elnöki asszisztensi pozíció betöltése. Biztos benne, hogy számos kihívással kell majd szembenéznie, és az első feladatok egyikeként külföldi munkavégzés vár rá. Kása Eszter azonban optimista, és bízik abban, hogy minden helyzetben megállja a helyét, célja pedig, hogy hosszú távon Balogh Levente mellett dolgozhasson.