GEN Z Fest: Mentorok támogatják a fiatal vállalkozókat

A Portfolio Csoport által szervezett GEN Z Fest-en idén tavasszal is mentorok segítik a fiatal vállalkozókat. A május 9-i eseményen a mesterséges intelligencia, pénzügyek, környezetvédelem és a jövő kihívásai kerülnek fókuszba. A jelentkezési határidő közeleg: holnap éjfélkor zárul.

A GEN Z Fest-en a Z generáció tagjai szakértői tanácsokat kaphatnak a legaktuálisabb témákban, mint például a pénzügyek, lakhatás, vállalkozásindítás és megtakarítások. Az Akváriumban megrendezésre kerülő eseményen interaktív beszélgetésekkel és programokkal várják a fiatal felnőtteket.

A fesztivál keretében egy startup- és ötletverseny is helyet kap, ahol a résztvevők 15 perces pitch keretében mutathatják be vállalkozásötleteiket a mentoroknak. A 18 és 28 év közötti fiatalok számára kínálkozik lehetőség, hogy a "Delfinek között" programban segítséget kérjenek vállalkozásuk elindításához vagy fejlesztéséhez.

A mentorok között olyan szakemberek találhatók, akik a brandépítés, kommunikáció, marketingstratégia és folyamatmenedzsment területeken nyújtanak majd segítséget a fiatal vállalkozóknak. Fränk Barbara, a Compact TV vezető producere, Jendrolovics Máté, az Intuitech vezérigazgatója, és Sárospataki Albert, a Billingo alapítója és vezérigazgatója várják a kérdéseket és készülnek a tanácsadásra.

A pitch során a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy közönség előtt ismertessék vállalkozásötleteiket, majd a mentorok tanácsokkal és megoldási javaslatokkal segítsék őket. A jelentkezési határidő közel van, így aki részt szeretne venni, annak sietnie kell.