Curtis a fogadott apjával való kapcsolatáról vallott

Curtis, a népszerű rapper, egy megható történetet osztott meg a közönséggel a fogadott apjával, Zoltánnal kialakult kapcsolatáról, akit egyszerűen csak "faternak" hív.

Curtis elárulta, hogy a Covid-időszak alatt került közel Zoli bácsihoz, akit fogadott apjaként szeret, és aki szintén fogadott fiaként tekint rá. A nehéz időszakban Rádpusztán, egy élménybirtokon talált menedéket, ahol a tulajdonos, Zoltán fogadta be. Az ott töltött idő alatt erősödött meg közöttük az apa-fia kapcsolat, és azóta is szoros a kötelékük. Curtis hálás azért, hogy a párja, Judit is jó kapcsolatot ápol Zoltánnal, aki minden titkát ismeri és a legfőbb bizalmasa mellett. A rapper szerint Zoltán bölcs tanácsokkal látja el, és kritikáját is el tudja fogadni tőle. A kapcsolatuk annyira szoros, hogy közös utazásokon és programokon is részt vesznek, például januárban együtt utaztak Dominikára, és BL-meccsekre is járnak együtt.

Curtis az édesapját korán veszítette el, és úgy érzi, Zoltán az űrt tölti be, amit az édesapja hagyott maga után. A rapper gyakran emlékezik meg elhunyt édesapjáról, és örül, hogy ilyen szülőkhöz születhetett. Zoltán számára fontos személy lett Curtis életében, és a kölcsönös törődésük erősíti ezt a különleges kapcsolatot.

Ez a Zoltán azonban nem azonos azzal a Zoltánnal, aki Abaházi Csaba bátyjaként ismert a közönség előtt. Abaházi Csaba és Zoltán, akit mindenki csak Cerkaként emlegetett, a Sing Sing zenekar tagjaiként váltak ismertté. A zenekar feloszlásának egyik oka Zoltán megtérése volt, ami miatt nemcsak a zenekarból, hanem testvére életéből is kilépett. A két testvér közötti kapcsolat azóta is megromlott, és bár mindketten próbálkoztak a helyreállításával, a különböző életutak miatt ez nem sikerült. Abaházi Zoltán a Hit Gyülekezetében tevékenykedik, míg Csaba a rádiózás és a könnyűzene világában maradt.